Over Grip op de zaken

Voor een persoonlijk (notarieel) juridisch advies aan de spreekwoordelijke keukentafel bent u bij ons aan het juiste adres. Laagdrempelig en aangenaam! Daarnaast staan wij op deze toegankelijke manier voor onze cliënten klaar als curator, bewindvoerder of mentor.

Wij werken op een betrokken en betrouwbare manier, maar ook gedreven en deskundig. Als geen ander weten wij hoe belangrijk is dat u uw wensen kunt uitspreken en dat er oprecht wordt geluisterd.

Als onze cliënten hun autonomie verliezen bij curatele, bewind of mentorschap, is dit erg ingrijpend. Wij houden daarbij rekening met de normen en waarden, culturele achtergrond, levensbeschouwing en/of geloofsovertuiging. Ook willen wij dat onze cliënten hun zelfstandigheid behouden, waar dit mogelijk is.

Heeft u een vraag voor de notaris of een advocaat, maar is bijvoorbeeld de drempel te hoog of wilt u het juist anders, neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een vraag over curatele, erfbelasting of een ander onderwerp van onze site, dan bent u tevens meer dan welkom. Een telefoontje of vraag per e-mail beantwoorden wij graag vrijblijvend voor u.